Elektricist

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 12, 2021
  • Applications 0
  • Views 23
Job Overview

Kerkojme te punesojme Elektricista me eksperience te gjere ne fushen elektrike.

Kushte te favorshme pune dhe paga te kenaqshme ne baze te aftesise individuale!

Te interesuarit te kontaktojne ne nr e meposhtem.

Cel. : 0674030303 / 0686030305

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationCertificate
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.