Elektricist

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 17, 2021
  • Applications 0
  • Views 67
Job Overview

EMC Engineering Maintenance Center Shpk, eshte nje kompani me Qender ne Durres e cila nder te tjera ofron sherbimet e Mirembajtjes dhe Riparimit ne Fushen Industriale, Portuale dhe te Logjistikes ne Shqiperi dhe Kosove.

EMC eshte perfaqesuese Zyrtare e Kompanive Gjermane LINDE Material Handling GmbH, HANSA-FLEX AG dhe HOPPECKE Batterien GmbH & Co. KG.

Ne kerkojme per sektorin tone te sherbimeve Elektricist

Pershkrimi i Punes:
Fusha e veprimatrise do te fokusohet kryesisht ne kryerjen e sherbimevete Mirembajtjes dhe Riparimeve te sistemeve/impianteve makinerive industriale elektrike dhe elektronike, te rrjeteve elektrike dhe te ndricimit dhe te kabinave te transformatoreve linja TN e te mesem, te impianteve dhe pajisjeve te prodhimit te energjise elektrike, te sistemeve/impianteve te ventilimit, ngrohje/ftohjes kondicionimit dhe impianteve te tjera te cfaredo lloji.

Te intersuarit jane te lutur te dergojne CVne e tyre ne adresen tone te Emailit.

Email: info@emc.com.al

EMC Engineering Maintenance Center Shpk

Rr. Vath Turja 101, Rrashbull
2021 Durres

Albania

www.emc.com.al

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationCertificate
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.