Elektriçist ne traget

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 4, 2021
  • Applications 0
  • Views 12
Job Overview

TSTS Group, si kompani ndërmjetëse ofron mundësinë e punësimit si elektriçist ne traget.

Per te perfituar mundesine e punesimit në bordin e trageteve, duhet te permbushni kriteret si ne vijim.


Kriteret:
-Mosha 20-45 vjec.
-Njohuri te nivelit mesatar te gjuhes angleze dhe italiane.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.


Ofrohet:
Kontrate pune 4+2 muaj, me te drejte rinovimi.
Kosto e jeteses e paguar nga kompania.

Personat duhet te jene te gatshem te udhetojne,
te jene te afte te punojne ne grup me persona nga kultura te ndryshme,
te kene etike pune,
te jene bashkepunues dhe me nje qendrim pozitiv gjate punes.

Kandidatet e interesuar per te punuar ne nje ambient pune prej te cilit perfitimet jane te shumefishta,
te aplikojne duke derguar CV me email ne info@tstsgroup.com
Per informacione te metejshme mund te na kontaktoni ne numrat e telefonit 0672030610 ose 0672030620

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.