Elektriçist

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 8, 2021
 • Apply Before: January 7, 2022
 • Applications 0
 • Views 8
Job Overview

Kompania e ndriçimit Bauled ofron vend pune: Elektriçist

Adresa: BAULED shpk Tiranë, Rruga “Pavarsia”, mbrapa Casa Italia.

Detyrat

 • Instalimi, mirëmbajtja dhe riparimi i lidhjeve elektrike, sistemeve të ndriçimit.
 • Ofrimi i asistencës teknike në shërbim të klientit të kompanisë.
 • Rregullimi i problemeve elektrike duke përdorur pajisjet e duhura.
 • Riparimi dhe zëvendësimi i pajisjeve apo produkteve të kompanisë.

Kualifikimet

 • Diplomë në këtë fushë
 • Eksperienca e mëparshme avantazh
 • Patentë
 • Njohuri të sitemeve, kodeve dhe riparimeve elektrike etj

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre në whatsapp në nr: 069-609-0300 ose në adresën tonë të emailit: hr@bauled.com

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.