Elektromekanik

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 14, 2021
 • Applications 0
 • Views 2
Job Overview

Elektromekanik / Durrës

Kompania “TEUTA DURRES” SHPK, lider në treg në sektorin ushqimor prej 27 vitesh me markat “TEUTA” dhe “GOLD” si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant’Anna, Tedesco në mbi 20 ekskluzivitete për territorin Shqiptar, kërkon të punësojë:

ELEKTROMEKANIK / Durrës

Kërkesa për kandidatin:

 • Minimalisht arsimi i mesëm profesional në Degën Elektromekanik;
 • Minimalisht 1 vit eksperiencë pune në këtë profesion;
 • Të jetë i komunikueshëm, bashkëpunues.

Detyrat Kryesore:

 • Kontrollon procesin e punës së makinerive;
 • Mirëmban makineritë;
 • Mirëmban rrjetin elektrik të kompanisë;
 • Trajnon personelin për funksionimin e makinerive dhe mirëmbajtjen e tyre.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në email: hr@teutadurres.com.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.