Eskavatorist

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 29, 2021
  • Applications 0
  • Views 83
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice. Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në pozicionin: Eskavatorist

Kualifikimet

Të zotërojë Patentë Manovratori.
– Të ketë përvojë pune të mëparshme mbi 3 vjet.
– Të ketë Dëshminë e Aftësisë Profesionale.
– Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe pagese.

Personat e interesuar që plotësojnë kërkesat e përmendura më lart janë të lutur të kontaktojnë në numrin e telefonit: 0684052085.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience3 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.