Estetiste

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 23, 2021
 • Applications 0
 • Views 33
Job Overview

Klinika Dermolife kërkon të punësojë ESTETISTE

Detyrat

 • Të kryej trajtime të ndryshme të fytyrës si Beauty, Antirrudhë, Rigjenerues, Lifting etj.
 • Të kryej trajtime trupi të ndryshme si Beauty, Antioksidant, Rigjenerues, Antirudhë, Anticelulit, etj.
 • Merret me furnizimet për produktet e nevojshme për trajtimet e fytyrës.
 • Respekton standartet Higjeno-Sanitare dhe rregullat e sigurisë.

Kualifikimet

 • Të ketë eksperience 2+ vite si Estetiste.
 • Të ketë ketë çertifikata për të dëshmuar ato që di të bëjë.

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj me subjektin “Estetiste” në: info@dermolife.al
* Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr. 9887 vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.