Estetiste

Punajuaj
 • Post Date: November 17, 2021
 • Apply Before: January 16, 2022
 • Applications 0
 • Views 6
Job Overview

Klinika Dermolife kërkon të punësojë ESTETISTE

Detyrat

 • Të kryej trajtime të ndryshme të fytyrës si Beauty,Antirrudhë, Rigjenerues, Lifting etj ..
 • Të kryej trajtime trupi të ndryshme si Beauty, Antioksidant, Rigjenerues, Antirudhë, Anticelulit, etj..
 • Merret me furnizimet për produktet e nevojshme për trajtimet e fytyrës.
 • Respekton standartet Higjeno-Sanitare dhe rregullat e sigurisë.

Kualifikimet

 • Të ketë eksperience 2+ vite si Estetiste.
 • Të ketë ketë çertifikata për të dëshmuar ato që di të bëjë.

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj me subjektin “Estetiste” në: info@dermolife.al
* Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr. 9887 vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.