Farmacist/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 28, 2021
  • Applications 0
  • Views 28
Job Overview
Farmaciste me provim shteti.
Eksperianca perben advantazh.
Orari i punes i plote i alternuar, puna ne grup me kushte dhe kolege shume te mira.
Bonuse, paga e kenaqshme, e diskutueshme.
Rritje profesionale dhe financiare me kohen.

Detyrat

Te ushtroj profesionin e farmacistes/farmacistit ne banak, furnizimin, etj

Kualifikimet

Farmaciste me provim shteti. Nuk ka nevoj per licens
Cel:  0675267144
Email:  aferdita@gmx.com
Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.