Farmacist/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 24, 2021
 • Applications 0
 • Views 15
Job Overview

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti pjesë e Çelësi Media Group, në emër të Klientit të saj, një ndër kompanitë më të mëdha në fushën e farmaceutikës, po kërkon një kandidat potencial për pozicionin Farmacist për t’ju bashkuar stafit të tyre.

Detyrat

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

 • Të ketë përfunduar fakultetin e Farmacisë dhe të jetë pjesë e Urdhërit të Farmacistëve
 • Aftësi organizuese, duke fshire aftësi për ti planifikuar punën dhe vendosur prioritete.
 • I motivuar, i organizuar.
 • Eksperienca e punës nuk është kriter në përzgjedhje.

Kualifikimet

Cfarë ofrohet nga kompania:

 • Paga: 60.000 lekë neto Orari: Hënë-Premte 08.00-16.30. Shtunë: 08.00-12.30 Vendodhja e punës:
 • Magazina qëndrore e kompanisë Autostrada Tirane-Durres km 8. Transport i siguruar nga kompania

Nëse keni kualifikimet e listuara më sipër, ne do të dëshironim të dëgjonim nga ju.

Dërgoni CV-në tuaj duke specifikuar titullin e punës në: recruitment@profesionisti.al.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.