Farmacist/e

Punajuaj
 • Post Date: November 19, 2021
 • Apply Before: January 18, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

Petal Pharma është një farmaci ku punohet me deshirë dhe përkushtim për ti ardhur në ndihmë pacientëve dhe klientëve.

E ndodhur tek qendra “Nobis”, farmacia ka një klientel te zgjedhur si edhe një ambient pune mikprites dhe të vlersueshëm.

Ajo ofron një eksperiencë pune të përshtatshme për individët që dëshirojne të rriten profesionalisht dhe te mesojne në ritme të shpejta.

Detyrat

 • Te njohi medikamentet dhe indikacionet, efektet anesore, dozat, nderveprimet e tyre
 • Te ekzekutoje sakte recetat dhe te keshilloj pacientin
 • Te jete bashkepunues dhe mirekuptues ne marredhenie pune
 • Te mireinformohet per trendet dhe produktet e reja ne treg
 • Te kete pasion dhe njohuri mbi parafarmaceutiken (dermokozmetik & suplemente)
 • Te kete njohuri rreth rrjeteve sociale dhe perdorimit te tyre

Kualifikimet

Kërkohet nga kandidatët: 

 • Arsim i lartë, fakulteti mjekësis, dega farmaci
  Eksperiencë pune mbi 2 vjet
 • Njohuri të mirë të gjuhës angleze
 • Komunikueshmëri me klientët dhe kolegët
 •  Dëshirë për rritje profesionale

 

Farmaci Petal Pharma ofron për kandidatët:

 • Ambjente të reja dhe shumë të mira pune
 • Pagë shumë të kënaqshme plus bonuse opsionale në bazë të performancës

Adresa e saktë:

Rruga “Sami Frasheri”, Tek Kompleksi “Nobis”

Për më tepër informacion, telefononi në +355 69 400 8900 

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.