Farmaciste

Punajuaj
 • Post Date: January 11, 2022
 • Apply Before: May 12, 2022
 • Applications 0
 • Views 8
Job Overview

COLI`S Pharmacy & Dermo Lab kerkon te punesoje : Farmaciste

Detyrat

 • Mirëpret me etikë të lartë profesionale cdo klient që interesohet për produktet e departamentit.
 • Ofron asistencë ndaj Klientit për shitjen e produkteve farmaceutike.
 • Kontrollon cilesinë dhe cmimet e ilaceve.

Kualifikimet

 • Njohuri baze profesionale ne sistemin e rimbursimit
 • Te kete mbaruar studimet e larta – Farmaci.
 • Te kete provimin e shtetit prane – AKP
 • Te kete experience pune si farmaciste
 • Te kete njohuri te mira ne gjuhe te huaja, preferohet Anglisht
 • Te kete njohuri te mire te programeve kompjuterike

Ofrojme :

 • Kushte optimale ne perputhje me pervojen
 • Orare te alternueshme (paradite-pasdite)
 • 1 dite ne jave pushim

 

Te interesuarit te dergojne Cv ne email: Elga.skura2020@gmail.com  ose te kontaktojne ne nr :+355 69 981 0089

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.