Farmacit/e

Punajuaj
  • Post Date: January 22, 2022
  • Apply Before: May 23, 2022
  • Applications 0
  • Views 29
Job Overview
Kërkohet të punësohet një Farmaciste (femër e re në moshë), part-time.
Oraret e punës, një ditë e javës 14:00-21:00 dhe e DIELË 09:00-21:00.
Duhet të ketë marrë provimin e Shtetit.
Pagesa e kënaqëshme dhe siguracionet të plota.
Të interesuarat të kontaktojnë Farmaci KLOE në Fresk Tel: 0672155234
Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.