Finaciere

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 8, 2021
  • Applications 0
  • Views 99
Job Overview

Vibtis kërkon Financiere – Vibtis është kompania e duhur për ty!

Ejani të punoni si Financiere në një nga kompanitë më të mëdha në Shqipëri e cila ofron përfitime të jashtëzakonshme dhe mundësi avancimi në karrierë dhe ambjent për të mësuar.

Ne jemi më të mirët dhe kërkojmë për më të mirët!

Pozicioni:
Ne po kërkojmë Financiere me aftësi të shkëlqyera në faturim, njohje te kostove dhe sistemit të magazinave. Të ketë punuar me inventare me parë, njeh veprimet e arkës dhe rakordimet me klientë furnitorë, njeh procesin e fiskalizimit,

Përfitimet:
• Paketa e përfitimeve shumë konkurruese.
• Ofrojmë programe shumë të mira mentorimi për punonjesit tanë.
• Rritje dhe mundësi avancimi.

Vendi i punës: Financier në Magazinën e Kompanisë.

Adresa:
“VIBTIS” sh.p.k është e pozicionuar në: Rruga Dervish Hima, Qendra Arena, Hyrja C kati i 5 -të, Tiranë, Shqipëri

Kush duhet të aplikojë?

Nëse ke përfunduar Universitetin e Tiranës, Fakultetin Ekonimik, Dega Finance, je më i miri/e mira. Ke eksperiencë pune minimumi 3 vite. Ke njohuri baze rreth Financës,njohuri të programeve Financiare preferohet Alfa Web dhe NAV. Je i/e motivuar për të punuar në një ambjent ku ke mundësi të tregosh talentin tënd 100%  atëherë;

Vibtis është kompania e duhur për ty!
Apliko në hr@vibtis.al dhe na trego që je më i miri!

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience3 Years
  • GenderFemale
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.