Financier

Punajuaj
 • Post Date: June 17, 2022
 • Apply Before: October 16, 2022
 • Applications 0
 • Views 32
Job Overview

Financier/e ne Big Market ne Tirane. 

Detyrat

 • Financier/e do të duhet të marrë përsipër përgjegjësitë për të gjitha aspektet e faturimit, regjistrimit, kontabilizimit dhe arkëtim-pagesave nga klientët dhe furnitorët në funksion të shërbimeve dhe produkteve të ofruara nga kompania.

Kualifikimet

Aftësi të mira analitike dhe komunikuese:

 • Të jetë korrekt dhe i/e disiplinuar në menaxhimin e dokumentacionit te marketit.
 • Aftësi të mira organizative.
 • Te dije te punoje ne grup.
 • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes. Te karakterizohen nga ndershmeria, integriteti dhe korrektesia.
 • Te eci me te njejtin hap me qellimet dhe synimet e kompanise.
 • Te ruaj konfidencialitetin dhe te kete etike te larte profesionale.
 • Te kete eksperience te mepareshme ne pozicione te ngjashme perben avantazh.
 • Njohuri te sistemit Financa 5.
 • Njohuri shumë të mira të paketës Windows Office Package (Word, Excel, Power Point).

Kontakt ne: E-mail: hr@tcc.al
Whatsapp: +355 69 406 5550

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.