FINANCIER – ADMINISTRUES PRODUKTESH

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 20, 2021
 • Applications 0
 • Views 40
Job Overview

Pespa Alumin shpk kerkon te punesoje financiere per pozicionin e punes si administrues produktesh.

Kualifikimet dhe aftesite e kerkuara:

 • Te kete mbaruar arsimin e larte ne nje nga deget e Fakultetit Ekonomik ;
 • Eksperienca e meparshme pune ne finance perben avantazh;
 • Te jete korrekt dhe i sakte ne kryerjen detyrave qe i jane caktuar;
 • Te kete aftesi te shkelqyera organizative;
 • Te jete me banim ne Durres

Ofrojme page konkuruese dhe kushte shume te mira pune.

Ftojme te interesuarit te na kontaktojne ne adresen e emailit cv@pespagroup.com .

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.