Financier/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 3, 2021
  • Applications 0
  • Views 58
Job Overview

Caushi Trans ka aktivitet kryesor transportin e mallrave per te trete brenda dhe jashtë vendit.
Adresa: Rruga Nacionale Vore-Fushe Kruje km.4
Financier/e me eksperience, me kohe te plote.

Kualifikimet

Kandidati duhet te plotesoje keto kushte :

Kualifikimet:
•Diplome nga Fakulteti Ekonomik, preferohet ne Finance/Kontabilitet.
•Minimumi 5 vite eksperience pune ne biznes/kontabilitet ( regjistrim blerje-shitje ; rakordim kliente-furnitore)
•Eksperienca ne shoqeri transporti nderkombetar konsiderohet perparesi.
•Te kete punuar me programet financiare Financa 5, Bilanci, Alpha Web ​ .
•Te kete njohuri shume te mira mbi legjislacionin tatimor.

Kerkesa te tjera:
•Te kete perkushtim maksimal ne pune.
•Te karakterizohet nga ndershmeria dhe korrektesia.
•Te kete etike te larte profesionale.

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania Caushi Trans  me email: caushi-trans@hotmail.com

Vetëm Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen per intervistë.

Suksese!

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience5 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.