Financier/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 5, 2021
 • Applications 0
 • Views 40
Job Overview

Rrjet Farmaceutik Ditë e Natë shpk po kërkon Financier/e me të dhënat e mëposhtme:

Detyrat

 • Kontrolli i shitjeve ditore në sistem;
 • Kontrolli i blerjeve ditore në sistem;
 • Rakordimi i shitjeve me arkëtimet;
 • Kontrolli i pagesave në format e ndryshme si Cash, Bankë, Voucher dhe mënyra të tjera pagese;
 • Përgatitja dhe kontrolli i librit të shitjeve me bazë mujore;
 • Rakordimi i kartelave financiare te furnitorëve;
 • Raporte të ndryshme të kërkuara nga menaxhimi.

Kualifikimet

 • Të jetë diplomuar në Fakultetin Ekonomik;
 • Të ketë minimumi 3 vite eksperiencë në fusha te ngjashme;
 • Njohuri të mira në excel;
 • Njohuri të mira mbi programet kompjuterike

 

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën e email-it: aplikime@ditenate.al

Job Detail
 • Career LevelExecutive
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.