Financier/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 10, 2021
  • Applications 0
  • Views 46
Job Overview

Kompania Zita Shpk kërkon të punësojë Financier/e për kompani ndërtimi.

Kualifikimet

• Te kete perfunduar studimet ne fakultetin Ekonomik (preferohet diplome universitare ne profilin Finance dhe Kontabilitet);
• Te kete 3-5 vite eksperience pune si Financier;
• Te kete njohuri mbi legjislacionin fiskal;
• Te kete njohuri shume te mira te programeve te paketes Microsoft Office si dhe te programit FINANCA 5,
• Te kete aftësi të forta teknike në kontroll financiar, kontabilitet, raportim dhe menaxhim performance;
• Preferohet te kete punuar me pare si financiere ne kompani ndertimi;
• Te kete aftesi te mira nderpersonale dhe komunikimi;
• Te kete aftësi të mira drejtuese dhe organizative;
• Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti, konfidencialiteti dhe korrektësia.

 

Të gjithë të interesuarit që plotësojnë kërkesat e mësipërme të dërgojnë CV me fotografi në adresën e e-mail: hr@zita.al

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience5 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.