FINANCIERE

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 20, 2021
 • Applications 0
 • Views 82
Job Overview

Pespa Alumin sh.p.k kerkon te punesoje Financiere (f).

Kriteret kualifikimet e kerkuara:

 • Te kete mbaruar studimet e larta ne Fakultetin Ekonomik ne degen Finance;
 • Pranohen kandidate me dhe pa eksperience;
 • Te kete njohuri te mira te programeve financiare dhe paketes office ;
 • Te jete me banim ne Durres ;

Ftojme te interesuarat te aplikojne ne adresen e emailit cv@pespagroup.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.