Financiere

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2021
 • Applications 0
 • Views 133
Job Overview

Kompania “deKoll” sh.p.k. është një kompani lider në tregun rajonal që ofron zgjidhje inovative në prodhimin e materialeve të ndërtimit.
Gama e produkteve tona në treg përfshin: koll, grafiato, fino, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi, bojërat Pinto dhe produktet e polisterolit Termax.
Me zgjerimin e veprimtarisë tregtare, “deKoll” kërkon të punësojë një Financiere me kohë të plotë.
Posti i punes do te jete në fabrikën deKoll në “KM 5 të autostradës Durrës-Tiranë” dhe do të përfshihet në departamentin e financës duke punuar ne koordinimin e operacioneve financiare.
Kandidati i kërkuar do të mbajë përgjegjësi për regjistrimin e të dhënave ekonomike dhe përpunimin e të dhënave financiare për të përgatitur pasqyrat përkatëse duke garantuar saktësinë e tyre në përputhje me standardet.

Kandidati duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë në këtë fushë (preferohet kontabilitet-financë);
 • Të ketë grumbulluar përvojë pune në profile të ngjashme me te pakten 3 vite eksperience;
 • Të zotërojë kualifikime të ndryshme profesionale;
 • Të ketë aftësi analitike dhe komunikuese;
 • Të njohjë programet bazë të kontabilitetit (perparesi ka Programi Navision);
 • Të përdorë programet e paketës MS Office;
 • Te jete me banim ne Durres.

Ofrohet pagë stimuluese dhe mundësi rritjeje profesionale.
Mirëpresim CV në adresën: hr@brunes.al
Cel : +355697070978

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.