Financiere

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 19, 2021
 • Apply Before: January 18, 2022
 • Applications 0
 • Views 11
Job Overview

Clima Point kerkon te punesoje; Financiere

Detyrat

 • Evidentimi, klasifikimi, regjistrimi, sistemimi dhe ruajtja e dokumentacionit bazë financiar dhe kontabël, rakordimet përkatëse.
 • Të bëje deklarimet dhe të mbajë komunikimet me institucionet shtetërore të tatim-taksave dhe të marrëdhënieve të punës.

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar studimet master në Fakultetin Ekonomik.
 • Të ketë njohuri shumë të mira në kontabilitet.
 • Të ketë eksperience pune në profil minimalisht 3 vjet.
 • Të ketë njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office dhe Financa 5.
 • Të dijë shumë mirë anglisht.
 • Të jetë e organizuar dhe sistematike.

Cv-të me fotografi duhet të dërgohen në adresen elektronike: info@climapoint.al

Vetëm aplikantët që përmbushin kriteret e përcaktuara do të kontaktohen për intervistë.

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.