Financiere

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 29, 2021
 • Apply Before: February 28, 2022
 • Applications 0
 • Views 9
Job Overview

UNI-KLIMA  eshte ne kerkim te poziiconit Financiere:

 

Detyrat

 • Evidentimi, klasifikimi, regjistrimi, sistemimi dhe ruajtja e dokumentacionit bazë financiar dhe kontabël, rakordimet përkatëse.
 • Të bëje deklarimet dhe të mbajë komunikimet me institucionet shtetërore të tatim-taksave dhe të marrëdhënieve të punës.

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar studimet master në Fakultetin Ekonomik.
 • Të ketë eksperience pune në profil minimalisht 3 vjet.
 • Të ketë njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office dhe Financa 5.
 • Të dijë shumë mirë anglisht.
 • Të jetë e organizuar dhe sistematike.

 

Cv-të duhet të dërgohen në adresen elektronike: info@uni-klima.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.