Financiere/Ekonomiste

Punajuaj
 • Post Date: January 11, 2022
 • Apply Before: May 12, 2022
 • Applications 0
 • Views 6
Job Overview

KALAMA SHPK aktivitet qe ne vitin 1992 import-export.

Eshte i shtrire ne investime ne sektorin e shendetesise.
Zhvillon turizem mjekesor.

KALAMA SHPK eshte ne kerkim te nje Ekonomiste te brendshme me orar te plote .

Detyrat

 • Regjistrim i faturave brenda dhe me jashte shtetit si edhe kontabilizimi i saktë i tyre, te regjistroj faturat e shitjes, blerjes nepermjet sistemit te fiskalizimit te pasqyruara ne financen 5.
 • Te behet regjistrimi i  importeve/eks, mbajtja e regjistrimi i inventarit të mallit dhe të aseteve të kompanise.
 • Pergatitja dhe dorezimi i librave te blerjes dhe shitjes ne sistemin e efilling, llogaritja e pagave, plotesimi i fdp tvsh, tatimi ne burim, te dije te rakordoje klient -furnitor, ark-bank.
 • Te dije te perdor selfcare-in dhe te kete marre njohurite e duhura te perdorimit me procesin e fiskalizimit.
 • Te jete i/e afte te mbylle pasqyrat financiare hartimi i raporteve te ndryshme qe kerkohet nga drejtuesit te mbaje mardheniet me tatimet dhe doganat njohuri te gjuhes angleze.
 • Te dije te perdor shume mire paketen microsoft office, te jete i/e gatshme per pune ne grup.
 • Te kete aftesi te mira komunikuese, te kete logjike shume te mire analitike.
 • Të ketë iniciativë dhe fleksibilitet në punë.

Kualifikimet

 • Diplome ne Degen Finance/Kontabilitet.
 • Kualifikime Financiare Profesionale (Shoqata e Kontabilistëve të Çertifikuar) dhe Diplomën Përkatëse Master.
 • Te kete Mbi 3 vjet Eksperience Pune.
 • Njohuri shumë të mira të Standardeve Kombëtare të Kontabilitetit, Kuadrit Ligjor dhe Sistemit Tatimor.
 • Aftësi shumë të mira në MS Office.
 • Njohës/e i gjuhës angleze, niveli minimal B2.
 • Te jete i/e certifikuar nga Financa 5.

Nese jeni te interesuar per kete pozicion, ju lutem dergoni CV-ne tuaj dhe referenca te puneve te mepareshme ne adresen e email-it  kalamaltd@yahoo.com
Ju informojme se vetëm kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.