Financiere

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 8, 2021
 • Apply Before: January 7, 2022
 • Applications 0
 • Views 5
Job Overview
 • edhjes se transaksioneve financiare sipas dokumentave mbeshtetes ne perputhje me legjislacionin ne fuqi.
 • Rregjistrimi, klasifikimi dhe permbledhja e transaksioneve financiare.
 • Llogaritja, pergatitja dhe leshimi i faturave te fiskalizuara tek klienti.
 • Rregjistrimi ne kontabilitet i transaksioneve financiare.e.
 • Pergatitja e urdherxhirimeve bankare.
 • Kontrolli i veprimeve bankare nese ato jane kryer ne perputhje me dokumentacionet perkatese.
 • Kryerja e detyrave te tjera te departamentit te finances sipas kerkeses se departamentit.

Kualifikimet

 • Të ketë eksperiencë pune si financiere ne kompani private mbi 2 vjet.
 • Te kete perfunduar studimet per finance/ekonomik.
 • Të ketë njohuri shumë të mira të programit Financa 5 dhe paketes Office .
 • Të ketë njohuri  të mira të gjuhës angleze.

Kerkesa te tjera;

 • Aftesi shume te mira komunikimi me klientet.
 • Te karakterizohet nga ndershmeria, integriteti dhe korrektesia.
 • Te ruaj konfidencialitetin dhe te kete etike te larte profesionale.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen operations@hertzalbania.com 

Per me shume informacion telefononi ne +355 67 601 1100

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.