Fizioterapist/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 24, 2021
  • Applications 0
  • Views 154
Job Overview

Kompania Reha Albania Shpk kerkon te punesoje Fisioterapiste.

Kriteret kryesore te kandidates:
-Eksperience te meparshme pune.
-Disponibiliteti me kohe te plote.
-Profesionalizem ne mardhenie me pacientet.

Ofrojme:
-Page te kenaqshme mbi mesateren e tregut te punes.
-Mundesi fleksibiliteti te orareve te punes.
-Dita e djele pushim.
-Ambjent dhe aparatura komode dhe bashkohore.

Per te derguar Cv dhe informacione te metejshme ju lutem te kontaktoni ne:

email :Info@reha.al
Tel: 0692437070

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.