Gazetar/e Web-i

Punajuaj
 • Post Date: December 27, 2021
 • Apply Before: April 25, 2022
 • Applications 0
 • Views 2
Job Overview

Portali Living kërkon të zgjerojë stafin. Nëse jeni në kërkim të një pune krijuese, informuese dhe që do t’ju bëjë të jetoni më bukur, ky është vendi i duhur.

Emërtimi i pozicionit: 
Gazetar/e Web-i

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të përkthejë dhe të përshtasë për web lajme të ndryshme (showbiz, lifestyle, shëndet, etj);
 • Të mirëmbajë rrjetet sociale;
 • Të shkruajë artikuj origjinalë;
 • Të jetë e përditësuar me ngjarjet aktuale në vend dhe ato nëpër botë.
 • Të planifikojë e të publikojë informacione rreth eventeve të ndryshme social kulturore që janë në interes për lexuesin.
 • Të kërkojë lajmet që përbejnë burim interesi për lexuesit dhe i publikon ato në faqen web;
 • Të mbajë kontakt me lexuesit e portalit Living.

Kualifikimi profesional: Diplomë Bachelor në gazetari, gjuhë-letërsi shqipe ose gjuhë të huaj, shkenca politike, shkenca sociale ose degë të tjera të ngjashme.

Eksperienca profesionale:
 Të kenë eksperiencë pune në fushën e medias digjitale ose menaxhimit të rrjeteve sociale.

Aftësi profesionale:

 • Të shkruajnë shkëlqyeshëm gjuhën shqipe;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze. Njohja e një gjuhe tjetër përbën avantazh;
 • Aftësi shumë të mira për të shkruajtuar;
 • Të jetë i komunikueshëm;
 • Të jetë i organizuar.

Të gjitha CV-të tuaja mund t’i dërgoni në adresën e e-mailit hr@tring.tv.
Vetëm kandidatët të cilët i përmbushin kriteret do të kontaktohen.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.