Grafic Designer

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 22, 2021
 • Applications 0
 • Views 80
Job Overview

Spectrum Sh.p.k. eshte nje shoqeri lider ne fushen e tregtimit dhe instalimit te sistemeve profesionale audio si dhe ne fushen e tregtimit te sistemeve home audio dhe audio-lifestyle. Shoqeria eshte Distributor zyrtar i markave me te njohura ne bote ne fushen audio-vizive si JBL, harman kardon, AKG, Yamaha,  Loewe, Optoma, Q Acoustics, Monitor Audio etj si dhe disponon Audio Store e pare ne Shqiperi (www.soundgallery.al) ne Sheshin Willson.

Shoqeria kerkon te punesoje FULL TIME nje person dinamik dhe me eksperience ne Pozicionin “Grafic Designer” 

Detyrat

Roli dhe Pergjegjesite:

 • Raporton te Administratori / Marketing Manager dhe bashkepunon ngushte me koleget e tjere ne fushen e shitjes dhe marketingut.
 • Dizejnon te gjitha fushatat On line dhe Off line te shoqerise persa i perket marketingut dhe informacionit digital si dhe pergatit marketing leaflets, postime per social media, rubrika ne faqet e internetit etj
 • Implementon dhe zbaton me seriozitet dhe rigorozitet politikat, procedurat dhe kodin e shoqerise dhe dhe partnereve te saj,

Kualifikimet

Eksperienca, Edukimi dhe Aftesite:

 • Te kete eksperience pune minimumi 2 vjet ne fushat: graphic design, digital marketing, traditional marketing,
 • Te kete njohje pune dhe eksperience me paketat e fundit Graffic Design
 • Te kete Diplome Universitare, preferohet ne fushat IT, Design, Digital Marketing
 • Te kete njohuri shume te mire te gjuhes Angleze

Spectrum Sh.p.k ofron nje ambjent cilesor pune dhe nje pakete konkuruese shperblimi dhe bonusi sipas eksperiences, aftesive dhe rezultateve te kandidatit. 
Te interesuarit mund te dergojne nje CV (me foto) ne adresen e emailit: info@spectrum.al  

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYDesigning
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.