Graphic Designer

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 8, 2021
  • Applications 0
  • Views 12
Job Overview

Dar-t Marketing & Communication është duke kërkuar një graphic designer, i cili duhet të ketë eksperience në dizenjim dhe krijim e projekteve grafike dhe duke qenë korrekt në menaxhimin e punëve brenda afateve kohore të kërkuara.

Dart Marketing &Communication eshte ne kerkim te pozicionit: Graphic Designer

Detyrat

• Të dizenjojë fushata marketingu për klientë;
• Të jetë krijues duke ofruar ide inovatore në design;
• Zhvillim/Propozim kompozime grafike që i përshtaten kërkesës së klientit;
• Prezantim idesh dhe konceptesh të reja për klientët;
• Realizim projektesh dhe detyra te caktuara grafike nga bordi menaxhues;
• Bashkëpunim grafik dhe koordinim i përditshëm me kolegët;
• Të ruajë konfidencialitetin;
• Të jetë i gatshëm për eksperienca dhe përgjegjësi të reja;
• Të jetë i komunikueshëm dhe i aftë të punojë në grup.

Kualifikimet

• Eksperiencë e mëparshme pune e provuar në këtë profil jo më pak se 2 vjet;
• Të zotërojë aftësi të mira teknike dhe profesionale;
• Njohuri shumë të mira të programeve të design si, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, In Design etj. E preferueshme After Effects dhe Premiere Pro;
• Njohuri të mira të gjuhës angleze, përben avantazh njohja e gjuhëve të tjera;

Të interesuarit të dërgojnë CV dhe portofolin e punimeve në adresën spot@dart.al ose të aplikojnë këtu https://dart.al/contact-us/ 

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYBanking
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.