Graphic Designer

Punajuaj
  • Post Date: December 30, 2021
  • Apply Before: May 28, 2022
  • Applications 0
  • Views 4
Job Overview

Center Shqiptare, e cila operon ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve te ambalazhimit te linjes se luksit, si canta letre/ kuti kartoni me magnet / canta pelhure / kuti dedikuar pasticerive / kantinave / argjendarive dhe produkteve te tjera te personalizuara, kerkon te punesoje me kohe te plote punonjes ne pozicionin:            Graphic Designer

Kriteret qe duhet te plotesoje kandidati:

– Njohuri te paketes Adobe (Illustrator, Photoshop, Indesign)
– Njohuri ne principet e design-it,formes, ngjyrave, tipografise, komunikimit vizual dhe multimedial.
– Aftesia krijuese
– Njohuri te mire te gjuhes ITALIANE.

Pergjegjesite kryesore:
– Design per shtyp-Design kreativ, Design brandi dhe Design industrial
– Realizimi i projekteve sipas kerkesave te klientit dhe udhezimeve te menaxherit te projektit.
– Raportimi per ecurine e punes dhe koordinimi me koleget.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV me foto ne adresen: centershqiptare1@gmail.com
Ju lutem specifikoni ne subjekt te emailit pozicionin e punes per te cilin aplikoni.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYDesigning
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.