Graphic Designer

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 8, 2021
 • Applications 0
 • Views 146
Job Overview

Klinika Dermolife po kërkon një kandidat potencial për pozicionin e Graphic Designer për t’u bashkuar me ekipin e saj.
Kandidati ideal duhet të ketë aftësi të shkëlqyera krijuese, një portofol pune që demonstron pasionin e tij/ saj për dizajnin ilustrues dhe tipografinë. Gjithashtu, kandidati duhet të ketë përvojë në punën me platforma të ndryshme të projektimit.

Detyrat

 • Krijimi i modeleve dhe koncepteve bazuar në njohuritë për parimet e paraqitjes dhe konceptet estetike të projektimit.
 • Bashkëpunim krijues me anëtarët e tjerë të ekipit për të perfeksionuar imazhin përmes prezantimit grafik.
 • Të respektojë afatet kohore në përfundimin e të gjitha detyrave.

Kualifikimet

Të ketë eksperiencë 2-3 vjeçare si një designer kreativ i cili ka aftësi të shkëlqyera dizajni dhe origjinalitet në krijime.

Aftësitë:

 • Të ketë efektivitet maksimal në hartimin e zgjidhjeve në një sërë mediumesh duke përfshirë: të shtypura, web, newsletter elektronike, digital, botime, video etj.
 • Të përmbushë afatet kohore të projektit sipas përcaktimit nga ana e kompanisë dhe klientit.
 • Të ketë ekspertizën e duhur në proçesin e projektimit – konceptualizimi, planifikimi, dizajnimi dhe ekzekutimi në programet themelore si: Photoshop, Illustrator, After Effects dhe InDesign.
 • Të ketë aftësi të forta organizative dhe bashkëpunuese.
 • Të ketë aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në bashkëpunim me anëtarët e tjerë të ekipit.
 • Të ketë efektivitet maksimal në paraqitjen dhe shpjegimin e ideve për anëtarët e ekipit.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikuese.

Të interesuarit janë të lutur të aplikojnë në adresën e email: info@dermolife.al duke bashkëngjitur dokumentat e mëposhtme:
CV dhe Portofolin e punëve të realizuara.
* Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr. 9887 vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYDesigning
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.