Hidraulik

Punajuaj
 • Post Date: January 7, 2022
 • Apply Before: May 8, 2022
 • Applications 0
 • Views 3
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice.

Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj, në pozicionin: Hidraulik

Kualifikimet

 • Të ketë eksperiencë të mëparshme në këtë pozicion.
 • Orari i punës 07:30 – 16:00
 • Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe page.

Aplikantët e interesuar  të na kontaktojnë në numrin tonë të cel: 0684052085.

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1, Selite, Tirane. 

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.