Hidraulik

This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 4, 2021
  • Apply Before: March 2, 2022
  • Applications 0
  • Views 10
Job Overview

TSTS Group, si kompani ndërmjetëse ofron mundësinë e punësimit për “Hidraulik” ne tragete pasagjeresh.

Per te perfituar mundesine e punesimit në bordin e trageteve, duhet te permbushni kriteret si ne vijim.


Kriteret:
-Mosha 20-45 vjec.
-Njohuri te nivelit mesatar te gjuhes angleze dhe italiane.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.


Ofrohet:
Page duke filluar nga 750 euro/muaj .
Kontrate pune 4+2 muaj, me te drejte rinovimi.
Kosto e jeteses e paguar nga kompania.

Personat duhet te jene te gatshem te udhetojne,
te jene te afte te punojne ne grup me persona nga kultura te ndryshme,
te kene etike pune,
te jene bashkepunues dhe me nje qendrim pozitiv gjate punes.

Kandidatet e interesuar per te punuar ne nje ambient pune prej te cilit perfitimet jane te shumefishta,
te aplikojne duke derguar CV me email ne info@tstsgroup.com
Per informacione te metejshme mund te na kontaktoni
ne numrat e telefonit
0696075888 dhe 0672030610 ose 0672030620.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.