Hotel Adriatik kerkon te punesoje staf te perkushtuar ne fushen e mirembajtjes.

Punajuaj
  • Post Date: January 15, 2022
  • Apply Before: May 16, 2022
  • Applications 0
  • Views 2
Job Overview

Hotel Adriatik kerkon te punesoje staf te perkushtuar ne fushen e mirembajtjes.

Aplikantet duhet te kene njohuri baze ne fushen eletrike edhe hidraulike.
Me kontrate pune dhe kushte shume te mira.

Perparesi do te kene aplikantet me eksperienca te meparshme ne ambjente hotelerie apo struktura te ngjashme.

Te interesuarit kontaktojne ne 0693414777 ose te dergojne nje cv ne humanresources@adriatikhotel.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.