Impiantist /Ndihmes Impiantist

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 8, 2021
  • Applications 0
  • Views 56
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice.  Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në pozicionin: Impiantist /Ndihmes Impiantist.

Kandidatet referohen te kene eksperience te meparshme pune, minimumi 2 vite.  Mosha e kerkuar deri ne 50 vjec.  Njohuri shumë të mira të paketës Office (Word, Exel).

Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe page. 
Te interesuarit te kontaktojne ne nr tone te kontaktit: 068 40 52 085.
Email: hr@agikons.com  

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.