Informatike, Mirembajtje rrjetesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 21, 2021
  • Applications 0
  • Views 19
Job Overview

 

Kompania Mediterranea shpk

Kërkon të punësoj një Informaticien/e, për mirëmbajtje rrjetesh, përpunim të dhënash, programim për nevojat e kompanisë.

Njohja e gjuhes italiane perbene kusht te domosdoshem

Ofrohet kontratë full time, afatgjatë dhe sipas Kodit të Punës.

Të interesuarit/at mund të dërgojnë cv në adresen e emailit adjola.ru@medialba.com ose te kontaktojne ne numrin 0683616656.

Ju mirepresim.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYIT
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.