Informatike

Punajuaj
 • Post Date: December 27, 2021
 • Apply Before: May 25, 2022
 • Applications 0
 • Views 11
Job Overview

Kompania Multiservis Center po kerkon te sapo diplomuar ne Shkenca Kompjuterike, Inxhinieri Kompjuterike,Inxhinieri Telekomunikacioni, Menaxhim Informatike dhe Matematike.
Njerezit te cilet shquhen per perkushtim, iniciative dhe pasion per inovacionin teknologjik, te motivuar per te punuar ne nje kontekst vazhdimisht evolues, ku shkembimi i njohurive luan nje rol themelor.
Profili qe ne po kerkojme ka aftesi te shkelqyera per zgjidhjen e problemeve, proaktivitet dhe nje aftesi te theksuar , prirje per marredhenie ndernjerezore ne perputhje me vlerat e korporatave tona: Inovacioni, Ndarja, Karriera.
Kandidatet e pershtatshem do te vendosen ne linja te ndryshme te sherbimeve te kompanise dhe do te punojne ne ekipe te strukturuar dhe ne kontakt me figura Senior, me qellim trajnimin dhe zhvillimin e vazhdueshem.

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:

 • Njohuri te programit AutoCAD ose QGIS
 • Njohuri e mire e gjuhes italiane
 • Shkathtesi ne komunikim;
 • Perpikeri dhe seriozitet.

Ne ofrojme:

 • Paga Konkuruese.
 • Trajnim.
 • Rritje Profesionale.
 • Kontrate e rregullt e punes sipas legjislacionit shqiptar.
 • Mjedis pozitiv dhe dinamik.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV ne gjuhen italiane ne adresen:  multiserviscenterhd1@gmail.com
Ju lutem percaktoni ne subjekt te emailit pozicionin per te cilin aplikoni.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceFresh
 • GenderBoth
 • INDUSTRYIT
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.