Ing Mekanik-Mekatronik

Punajuaj
 • Post Date: November 24, 2021
 • Apply Before: January 23, 2022
 • Applications 0
 • Views 0
Job Overview

Te kete eksperience ne industrine e rende dhe te di te operoje dhe mirmbaje paisjet industriale si tranxha, piegatrice, pulsonatrice, laser cut etj.

Detyrat

 • Te di te operoje dhe mirmbaje paisjet industriale si tranxha, piegatrice, pulsonatrice, laser cut etj.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar studimet e larta ne fushen e Inxhinierise Mekanike ose Mekatronike.
 • Preferohet Master shkencor.
 • Te perdore ne menyre eficente programet kompjuterike si: AutoCAD Solid-Work/Edge etj. Paketa Microsoft Office.

Ju mund te aplikoni duke na shkruar tek emaili: master.shef@yahoo.it

Ose te na kontaktoni ne numrin e telefonit: +355 69 602 9939

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelExecutive
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.