Instruktor/e Fitnesi

This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 21, 2021
  • Apply Before: January 20, 2022
  • Applications 0
  • Views 13
Job Overview

 

Miha Bodytec Kerkon instruktor/e. Mosha mbi 25 vjec. (me eksperience pune ne Personal Training).
Te kete perfunduar studimet ne universitetin e sporteve ose fizeoterapise.
Te kene aftesi shume te mira komunikimi dhe bashkepunimi. Fleksibilitet ne orare.

Te interesuarit te kontaktojne ne nje nga Studiot BODYTEC per te paraqitur CV.
1- BODYTEC prane TVSH
2- BODYTEC ish BLLOKU
3- BODYTEC ish Ekspozita
•instagram: mihabodytec_albania

instagram: mihabodytec_albaniafacebook:
Speed Fitness – Miha Bodytec Albania Menaxhimi : 0682000006

 

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.