Internship Ekonomik

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 30, 2021
 • Applications 0
 • Views 1
Job Overview

Internship Ekonomik

 

Fare Impresa është duke rekrutuar kandidatë potenciale për internship ne Ekonomi pranë një prej Studiove Ligjore & Kontabël më prestigjioze, me eksperiencë disa vjeçare në konsulencen e Investimeve te Huaja ne Shqiperi.Tashmë Fare Impresa, është pjesë kyçe e bizneseve Italiane me paketat më të mira të shërbimeve profesionale.Shërbimet tona janë të pozicionuara mjaft qartë dhe më vendosmeri, si asistenca legale dhe fiskale më cilesore në treg.

Kriteret për vendin praktikant :

 • Kandidatët duhet të jenë diplomuar ne Fakultetin e Ekonomise.
 • Te kene njohuri bazike te gjuhes italiane.

Zyra ofron:

 • Praktike profesionale ne vendin e punes.
 • Mundesi rritje dhe punesimi pas mbarimit te praktikes ne baze te performances se kandidatit.
 • Çertifikate njohje ne mbarim te internshipit.

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre në adresën elektronike: fareimpresa.al@gmail.com

Percaktoni tek subjekti: Internship ekonomik

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceFresh
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.