Internship Logjistik

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 14, 2021
 • Applications 0
 • Views 22
Job Overview

Aluflor Construction Group eshte kompani gjermane e cila merret me projektimin dhe montimin e fasadave te xhamit dhe te Alucobond-it.

Kompania jone kerkon te punesoje nje Internship Logjistike

Detyrat

Duhet t’i permbahen ketyre rregullave:

 • Te kene perkushtim maksimal gjate orarit te punes.
 • Te jene te komunikueshem me koleget dhe te gatshem ne cdo kohe te japin ndihmen e tyre per nevojat e kompanise.
 • Te karakterizohen nga ndershmeria,integriteti dhe korrektesia.
 • Te kene aftesi organizative, kreative dhe te ndihmojne ne dhenien e ideve te reja.
 • Te ecin me te njejtin hap me qellimet dhe synimet e kompanise.
 • Te ruajne konfidencialitetin.
 • Aplikimi me foto eshte i detyrueshem.

Kualifikimet

Kandidatet duhet te plotesojne keto kritere:

 • Te jene me arsim te larte, preferohet arsimi i larte per Anglisht.
 • Te zoteroje patente te Klasit B .
 • Te kene njohuri shume te mira kompjuterike.

Per ata qe i plotesojne keto kritere te dergojne CV-ne duke specifikuar pozicionin e punes per te cilin aplikojne.

E-mail: recruit@aluflor.com Nr.celular: 0674041209 Adresa: Rr. “Xhanfize Keko”, Pallati i Conad kati 2, Porcelan, Tirane.
Vetem kandidatet qe do te perzgjidhen do te ftohen per interviste.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceFresh
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.