Inventarizues

Punajuaj
  • Post Date: November 24, 2021
  • Apply Before: January 23, 2022
  • Applications 0
  • Views 2
Job Overview

Kompania Deutschcolor, pas nje partneritet disa vjecar me DELTA GROUP, ka ndertuar ne Shqiperi fabriken e saj nga me modernet ne Ballkan,
me nje teknologji gjermane te avancuar per prodhimin e bojerave ekologjike e shume produkteve te tjera.
Deutschcolor eshte i hapur te mireprese cdo person energjik me vullnetin e mire ndaj kompanise,
duke i dhene mundesi gjithesecilit te realizoje objektivat e tij personale ne aspektin professional.
Ne fokusin tone primar, jane komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i skuadres ne ambjentin e punes.
Gjithashtu vleresimi sipas nje skeme motivimi ne reference te performances dhe vjetersise ne pune jane nje tjeter politike sociale e grupit tone.
Eshte kenaqesi per ne te mirepresim kandidate qe na vleresojne dhe deshirojne te jene pjese e Deutschcolor.

Per kete, ju ftojme te aplikoni per pozicionin: Inventarizues

Kriteret qe duhet te permbushin kandidatet :

Arsim i larte.

Mosha e preferuar 25-40 vjec.

Eksperience te meparshme ne përgatitjen e inventarëve

Aftesi menaxhimi dhe organizimi.

Vendbanimi: Tiranë – Durrës

Si te aplikoni:Per te aplikuar per kete mundesi, ju lutem dergoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotesuese,
duke percaktuar pozicionin per te cilin aplikoni, ne adresen elektronike : hr@deutschcolor.de

Me miresjelje ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen nga Departamenti i Burimeve Njerezore, Delta Group.

Tek ne CV-ja juaj eshte e sigurte dhe do te trajtohet ne konfidencialitet te plote.

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.