Inventarizues

Punajuaj
  • Post Date: November 24, 2021
  • Apply Before: January 23, 2022
  • Applications 0
  • Views 3
Job Overview

Kompania Dast sh.a pjesë e DELTA GROUP ku bëjnë pjesë kompanitë Deutschcolor, Delta Home, Thermoswiss, Dast dhe Delta.
Dast është lider në prodhimin e ngjitësve dhe rifiniturave, si rrjedhim i rritjes së vazhdueshme të saj
kërkon të rekrutoj staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit.
Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës.
Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës
dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politik sociale e grupit tonë.

Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e DELTA GROUP.

Për këtë, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Inventarizues

Kërkesat që duhet të përmbushin kandidatet:

Eksperienca te meparshme ne kete fushe perben avantazh.

Mirembajtja e inventarit te produkteve ne prodhim dhe magazine

Mosha e preferuar 28-45 vjec.

Vendbanimi Durres.

Si të aplikoni:
Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese,
duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni , në adresën: hr@dast.eu
Me miresjellje, ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen nga Stafi i Burimeve Njerezore, DELTA GROUP.
Tek ne CV-ja juaj eshte e sigurte dhe do te trajtohet ne konfidencialitet te plote.

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.