Inxhinier/e Elektrik ose Mekatronik

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 17, 2021
 • Applications 0
 • Views 148
Job Overview

EMC Engineering Maintenance Center Shpk, eshte nje kompani me Qender ne Durres e cila nder te tjera ofron sherbimet e Mirembajtjes dhe Riparimit ne Fushen Industriale, Portuale dhe te Logjistikes ne Shqiperi dhe Kosove.

EMC eshte perfaqesuese Zyrtare e Kompanive GjermaneLINDE Material Handling GmbH, HANSAFLEX AG dhe HOPPECKE Batterien GmbH & Co. KG.

Ne kerkojme Inxhinier Mekanik ose Mekatronik

Pershkrimi i Punes:

Fusha e veprimtarise do te permbaje organizimin, implementimit, kontrollin dhe regjistrimin e punes dhe do te fokusohet kryesisht ne kryerjen e sherbimeve te Mirembajtjes dhe Riparimeve te Mjeteve Industriale te perpunimit te ngarkesave si Pirunj, Vinca Portuale, Fadroma, Reach Stacker etj..

Kualifikimet

Kandidati duhet te plotesoje keto kritere:

 • Arsim i Larte per Inxhinier Elektrik ose Mekatronik
 • Njohuri te mira te gjuhes Angleze
 • Preferohet vendbanimi ne Durres

Te intersuarit jane te lutur te dergojne CVne e tyre ne adresen tone te Emailit:  info@emc.com.al

EMC Engineering Maintenance Center Shpk
Rr. Vath Turja 101, 
Rrashbull
2021 Durres

Albania

www.emc.com.al

 

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationCertificate
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.