Inxhinier/e Ndërtimi

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 8, 2021
 • Apply Before: January 7, 2022
 • Applications 0
 • Views 16
Job Overview

Kërkohet ; Inxhinier/e Ndërtimi për punë në zyrë.

 • Eksperienca nuk është e nevojshme

Detyrat

 • Të nxjerë të dhënat nga projekti në Auto-CAD.
 • Të hedh dhe të përpunojë këto të dhëna në tabela Exceli.
 • Të hartojë raporte të ndryshme.
 • Punë operative sipas nevojës së studios.

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar Bachelor / Master në inxhinieri ndërtimi.
 • Të ketë aftësi shumë të mira në Auto-CAD.
 • Të ketë aftësi të mira në programet MS Office (Excel / Word)
 • Të jetë i / e aftë të zbërthej projektin për nxjerjen e të dhënave kryesore.

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV-te e tyre ne adresen e email-it; info@cedar-eng.al

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.