Inxhinier/e Strukturist

Punajuaj
 • Post Date: January 12, 2022
 • Apply Before: May 13, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

I.XH.E.M shpk kerkon te punesoje; Inxhinier/e Strukturist ( 3 vende pune)

 • Inxhinier/e me experience( te kene te pakten 2 vite experience ne projektim)
 • Inxhinier/e pa experience

Kualifikimet

Kerkohet te njohin;

 • Programet SAP2000
 • Programet AUTOCAD
 • Paketa OFFICE

Gjuhe te huaja;

 • Anglisht dhe Italisht

Perbejne perparesi;

 • Njohja e REVIT
 • Patente B

Te interesuarit mund te kontaktojne ne; hr@ixhem.com

Tel; 0676027568

Job Detail
 • Career LevelExecutive
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.