Inxhinier Elektrik/ Elektriçist

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 21, 2021
  • Applications 0
  • Views 54
Job Overview

“DeKoll” sh.p.k. është një Kompani lider në tregun rajonal që ofron zgjidhje inovative në prodhimin e materialeve të ndërtimit.

Gama e produkteve tona në treg përfshin: Koll, Grafiato, Fino, Sistem hidroizolimi dhe termoizolimi, Bojërat Pinto dhe produktet e polisterolit Termax.

Me zgjerimin e veprimtarisë tregtare, deKoll kërkon të punësojë një “Inxhinier Elektrik / Elektriçist”
Kandidati duhet të ketë eksperienca të mëparshme (te pakten 5 vite eksperience) dhe njohuri të avancuara në fushën e elektrikës, si dhe aftësi shumë të mira menaxheriale.
Kandidati do të punojë me kohë të plotë, i bazuar në fabrikën “deKoll” në KM 5 të Autostradës “Durrës-Tiranë” .

Kërkojmë kandidatë Meshkuj, me banim me qytetin e Durrësit.

Mirëpresim CV në adresën  hr@brunes.al
Cel : +355697070978.

VETËM KANDIDATËT E PËRZGJEDHUR DO TË KONTAKTOHEN.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience5 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.