Inxhinier Elektrik

Punajuaj
  • Post Date: November 24, 2021
  • Apply Before: January 23, 2022
  • Applications 0
  • Views 0
Job Overview

ABISSNET eshte shoqeri qe kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit duke ofruar shërbime të Internetit, Telefonisë fikse dhe Televizionit për klientët e saj në të gjithë territorin e Shqipërisë. Per fuqizimin e personelit dhe shtimin e njesive jemi duke kerkuar: Inxhinier Elektrik

Kualifikimet

1-Diplome Universitare, Bachelor dhe Master, dega Inxhinieri Elektrike.
2-Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze.
3-Te kete deshire per t’u rritur profesionalisht.
4- Te dije te perdore Autocad.

 

Te interesuarit te dergojne cv ne adresen b.njerezore@abissnet.al

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.