Inxhinier Elektronik

Punajuaj
  • Post Date: January 7, 2022
  • Apply Before: May 8, 2022
  • Applications 0
  • Views 14
Job Overview

Kompania Sound&Vision kerkon te punesoje:

Inxhinier Elektronik
-Te kete perfunduar studimet ne Fakultetin e Inxhinierise Elektrike
-Eksperience pune minimalisht mbi 2vite
-Te kete aftesi te mira komunikimi dhe organizimi
-Te zoteroj gjuhen Angleze
-Patente e tipit B(Jo kusht )
-Page e kenaqshme

e-mail: info@soundvision.al
Kontakt: 069 6474669

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYDevelopment
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.