Inxhinier Gjeoinformatik

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 29, 2021
  • Applications 0
  • Views 81
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg.
Në kuadër të zvillimit të saj, kompania fton individë të kualifikuar në pozicionin:

Inxhinier Gjeoinformatik.

Kualifikimet


1- Te jete diplomuar si Inxhinier Gjeoinformatik
2- Te kete se paku 2 vjet eksperience pune si Inxhinier Gjeoinformatik
3- Te njoh mire programet grafike gjeologjike, AutoCAD Map, MapInfo, GIS
4- Njohuri mbi modelimet grafike 3D do te perbenin shume avantazh
5- Te kete njohuri te gjuhes angleze
5- Te kete leje drejtimi automjeti.

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit” , A0/1, Selite, Tirane. Aplikantet e interesuar te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e emaili-it: hr@agikons.com, ose te kontaktojne ne numerin e kontaktit: 0684052085 

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.